Make your own free website on Tripod.com

FOTOSESSIE 1
Cliffs of Moher, Aran Islands en Galway

Cliffs of MoherGalwayAran IslandsCliffs of MoherCliffs of Moher

Cliffs of Moher
De Cliffs of Moher zijn een van de spectaculairste gedeelten van de westkust van Ierland. De 8 kilometer lange kliffen rijzen op sommige plaatsen meer dan 200 meter rechtuit de Atlantische Oceaan. Bovenop de kliffen loopt een pad waarlangs je uren kunt wandelen. In de holtes van de rotswanden nestelen verschillende vogels, zoals zeekoeten en meeuwen.

Aran Islands
De Aran Islands liggen voor de westkust van Ierland ter hoogte van Galway Bay. Er zijn drie eilanden Inishmore, Inishmaan en Inisheer, waarvan Inishmore het grootste eiland is. Vanuit Rossaveal en Galway kun je met een ferry naar de eilanden toe varen. Op Inishmore bevindt zich een mooi en mysterieus ringfort (Dun Aengus) uit de IJzertijd.

Galway
Galway is een levendige stad met veel bontgekleurde winkelpanden. Er zijn veel leuke winkels en gezellige pubs. Galway staat ook bekend om de Claddagh-ringen, een Ierse verlovingsring met de symbolen van vriendschap, liefde en trouw. Even ten westen van de stad Galway ligt Spiddal, een dorpje waar veel traditional music wordt gemaakt en wat de moeite van een bezoek waard is.