Make your own free website on Tripod.com
Welkom op deze homepage over Ierland, een adembenemend vakantieland ...
Met deze homepage wil ik een indruk geven van een aantal schitterende gebieden in Ierland en Noord-Ierland. Alle foto's zijn genomen tijdens mijn vakanties in Ierland de afgelopen jaren.  
De afgelopen 12 jaar ben ik een aantal keren op vakantie geweest in Ierland. Altijd blijft het land je weer trekken en iedere keer verbaas je je weer over de schoonheid en ruigheid van het land. De eerste vakantie was in 1990 en ik heb toen met een aantal vrienden een rondreis gemaakt met de trein en bus via Dublin naar Cork en Galway. We hebben toen overnacht in youth hostels.  

 

 


Een aantal jaren daarna ben ik nog in co. Kerry geweest waar we met de lokale bus de Ring of Kerry hebben gevolgd. Dit is een schitterende route door het zuidwesten van Ierland, grotendeels ook langs de kust. Op verschillende plaatsen langs de route hebben we gekampeerd.  
In 1998 ben ik weer in Ierland geweest. We hebben toen een fly-drive vakantie geboekt en zijn door co. Shannon, Clare en Galway gereisd. We hebben overnacht in verschillende bed-and-breakfasts langs de route. Dit is trouwens een prima manier om Ierland te verkennen! 

 


In de maand juni 2002 ben ik weer afgereisd naar het groene eiland, ditmaal naar het noordwesten in co. Donegal en naar Noord-Ierland in co. Derry en Antrim. We hebben met EasyJet een heel goedkope en prima vlucht van Amsterdam naar Belfast geboekt. We hebben opnieuw B&B's geboekt en zijn eigenlijk de hele kust vanaf Donegal Town tot aan Belfast gevolgd. Ik heb een flink aantal nieuwe mooie foto's op de site gezet.
Ik ga zeker nog een keer terug ...

 

Wil je meer weten over een vakantie in Ierland dan kun je de Ierland vakantiebeurs bezoeken. Deze beurs wordt jaarlijks in het voorjaar gehouden. Vraag hiervoor de VVV voor verdere informatie. Ook kun je voor uitgebreide informatie kijken bij een aantal interessante links die ik op deze site heb gezet.

In ieder geval veel plezier en een goede vakantie in Ierland toegewenst.

Jan.

Bravenet SiteRing De Nederlandse Ierland SiteRing

Paginabeheerder
Marc Hulshof
VORIGE   LIJST   RANDOM   AANMELDEN   VOLGENDE
SiteRing by Bravenet.com